menü bezár
vissza a listaoldalra

Modern bejárati ajtó

2023. júl.. 11
3 23

A modern bejárati ajtók az elmúlt évtizedekben a lakóházak és egyéb épületek esztétikai elemeivé váltak. Az emberek egyre inkább ráébrednek arra, hogy az ajtó nem csupán egy egyszerű bejárati pont, hanem egy lehetőség az otthonunkban vagy irodánkban a személyiségünk, stílusunk kifejezésére és az elegáns megjelenés megteremtésére. Az ajtók gyártásában és tervezésében pedig egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a korszerű technológiák és anyagok.

Válassza a Realtherm Kft.-t, ha a legjobb minőséget keresi!

A Realtherm Kft. egy olyan vállalat, amely kiváló minőségű modern bejárati ajtók gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Az ügyfeleink és vásárlóink széles választékkal találkozhatnak katalógusainkat böngészve. Termékeink nem csupán esztétikusak és biztonságosak, hanem számos egyéb előnnyel is rendelkeznek.

Az ajtóink műanyagból vagy alumíniumból készülnek, így rendkívül időtállók és strapabírók. Emellett a gyártási folyamat során mindig odafigyelünk a részletekre és a precíz kidolgozásra, így a végeredmény egy garantáltan letisztult és elegáns, egyben hatékony ajtó.

Minden tőlünk megvásárolható bejárati ajtó modern gyártási technológiának köszönhetően páratlan hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, így csökkentve a fűtési költségeket és növelve az energiahatékonyságot. Emellett a hangszigetelő képesség terén is kiváló értékeket produkálnak, amelyekkel minimalizálható a külső zajok behatolása.

A Realtherm Kft. ajtói a dizájn terén is számos lehetőségeket kínálnak. Válogasson a színek, mintázatok és üvegfelületek között, hogy megtalálja az otthona vagy irodája stílusához leginkább illő ajtót.

A biztonság is kulcsfontosságú szempont, ha modern bejárati ajtó vásárlása előtt áll, így gyártmányainkra ilyen téren is nagy gondot fordítunk minden esetben. Strapabíró zárakkal és különféle biztonsági funkciókkal látjuk el őket, így biztosítva a lakóházak és épületek védelmét.

Cégünk elkötelezett a prémium minőség és ügyfeleink elégedettsége iránt. Az ajtóikat gondosan teszteljük és a szigorú biztonsági és minőségi előírásoknak megfelelően gyártjuk. Emellett a vállalat tapasztalt szakemberei készségesen állnak rendelkezésre, hogy segítsenek a megfelelő ajtó kiválasztásában.

Bejárati ajtóink

Rehau Eurodesign

Rectangle 5

Az Eurodesign egy olyan modern műanyag bejárati ajtó, amely kivételes biztonságot, kiváló hőszigetelést és pénztárcabarát megoldást kínál. A letisztult vonalvezetésű szárnyprofil elegáns megjelenést eredményez, így a különböző stílusú és kinézetű épületekhez is tökéletesen illeszkednek. Az 5 légkamrás modern műanyag bejárati ajtó tartós és költséghatékony megoldást nyújt a 21. századi igényeket teljes mértékben kielégítve.

A fő terméktulajdonságok között szerepel a 70 mm-es beépítési mélység, valamint az alacsony, 19 mm-es alumínium küszöb, amely az akadálymentes használatot biztosítja. Emellett az Eurodesign ajtók kiemelkedő hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. Az ajtótok össz hőátbocsátási tényezője Uf=1,6 W/m2K, és a teljes hőszigetelő érték opciótól függően akár Ud=1,2 W/m2K is lehet. Ez garantálja az energiahatékonyságot és a költségmegtakarítást.

A biztonsági funkciók között szerepelnek a leemelésgátló ajtópánt és a kétlábas biztonsági üvegezőlécek, persze további biztonsági opciók is rendelhetők felár ellenében.

A dizájn terén széles választék áll rendelkezésre, beleértve a 40 különböző színárnyalatot, valamint az egy- vagy kétszárnyú kivitelt, üveges vagy betétpaneles változatot.

Az Eurodesign egy olyan modern bejárati ajtó, amely a funkcionalitás és a stílus magas szintjét képviseli. Az egyedülálló megjelenéssel és masszív kivitelezéssel hosszú távon megbízható megoldást nyújt.

Tovább

Rehau Synego

Rectangle Copy

A Rehau Synego modern bejárati ajtók szintén elegáns megjelenést és magas szintű stabilitást biztosítanak a kiemelkedő hőszigetelés mellett. A lehető legmagasabb hőszigetelő tulajdonsággal bírnak, akár Ud=0,82 W/m2K értékkel.

A szóban forgó profil a biztonság szempontjából is kiváló, hiszen MABISZ minősített rúdzárral és leemelést megakadályozó ajtópántokkal van felszerelve. A betöréssel szembeni ellenálló képességet tovább növelhetjük acélmerevített szendvicspanellel és ragasztott biztonsági üveggel.

Az 80 mm-es profilvastagságnak köszönhetően ez a modern bejárati ajtó erős és masszív konstrukcióval rendelkezik, amelyben egy 7 légkamrás ajtótokot és egy 5 légkamrás ajtószárnyat találhatunk.

A Rehau Synego modern bejárati ajtók széles színválasztékkal érhetők el. Több mint 50 szín közül választhatunk, beleértve a kasírozást fa-, alumínium dekorral és RAL szerinti színeket is.

A Rehau Synego ajtók kiváló minőségű termékek, amelyek megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak is. A hő-, és hangszigetelés mellett biztonsági és esztétikai szempontból is kiváló választásnak bizonyulhatnak.

Ha otthonunkban szeretnénk javítani a szigetelési tulajdonságokat és megbízható, biztonságos és időtálló bejárati ajtót keresünk, akkor érdemes a szóban forgó, modern műanyag bejárati ajtó mellett dönteni.

Tovább

Deceuninck Elegant

Rectangle Copy 2 4 Rectangle Copy 3 4

Az Elegant műanyag bejárati ajtó modern kivitelezéssel és elsőrangú képességekkel rendelkezik, ugyanakkor kifejezetten kedvező áron vásárolható meg. 6 légkamrás szerkezetének köszönhetően kiváló hőszigetelő képességgel és extra betörésvédelemmel bír. Ideális választás a közel nulla energiaigényű házakba történő beépítéshez is. A kiemelkedő hangszigetelő tulajdonságok garantálják a csendes és nyugodt környezetet, még a zajosabb belvárosi lakóövezetekben is.

Az Elegant modern műanyag bejárati ajtó fontos terméktulajdonságai közé tartozik a 76 mm-es beépítési mélység, amely biztosítja a stabilitást és a megfelelő szerkezeti erősséget. Az akadálymentesség érdekében alacsony, mindössze 20 mm magas alumínium küszöb került beépítésre.

A hőszigetelés rendkívül fontos szempont a bejárati ajtóknál, és az Elegant esetében erre különösen nagy hangsúlyt fektettünk. A küszöbnél és a sarkoknál elhelyezett plusz tömítés tovább növeli a hőszigetelő képességet. Az ajtó hőátbocsátási tényezője Ud=1,2 W/m2K is lehet, de a három rétegű üvegezéssel kombinálva akár a 0,86 W/m2K is elérhető.

A biztonsági funkciók terén az Elegant modern bejárati ajtó speciális vasalatrendszerrel van felszerelve. MABISZ minősített rúdzárral és leemelésgátló ajtópánttal rendelkezik, valamint kettős rögzítésű üvegléccel biztosítja az extra biztonságot. Felár ellenében rendelhető acélmerevített szendvicspanellel és ragasztott biztonsági üveggel is.

Az Elegant műanyag ajtók dizájnja is széles választékban érhető el. Több mint 50 féle színben és dekorban rendelhetők. Az egyenes vonalvezetésű szárnyprofil tovább fokozza a modern megjelenést, és stílusos, letisztult formavilágot eredményez.

Összességében az Elegant ajtók a kiváló minőség, a modern dizájn és a gazdag színválaszték kombinációját kínálják. Megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak a hő- és hangszigetelés, valamint a biztonság terén. Az időtálló és strapabíró konstrukció révén hosszú távon is megbízható megoldást jelentenek.

Tovább

Alumínium profilok

Az esztétika és megjelenés terén egyre növekvő igények és elvárások hatására a rejtett szárnyas panelajtó volt a válasz. Aki otthonába ilyen ajtót szeretne, az elsősorban az eleganciát és a letisztult stílust keresi, amely harmonizál a modern és impozáns ízlésvilággal. A Star rejtett szárnyas modern bejárati ajtó speciális kialakítása lehetővé teszi az egyéni elképzelések és különleges kívánságok egyszerű megvalósítását.

Egyedülálló jellegéből adódóan a Star rejtett szárnyas modern bejárati ajtó több szempontból is kiemelkedő. Nemcsak az elegáns megjelenés, hanem az egyedi műszaki megoldások is jellemzik.

Az alumínium ajtók népszerűségének alapja az egyszerre nyújtott funkcionalitás, biztonság és megjelenés. A Realtherm Kft. által forgalmazott alumínium ajtókra szintén jellemző a magas szintű biztonságtechnika, a maximális teljesítmény és a tervezési szabadság élménye, így a rejtett szárnyas bejárati ajtó is ezen elvek mentén lett megálmodva és megteremtve.

A Star ajtók esetében lehetőség nyílik a rejtett szárnyakkal ellátott bejárati ajtó kialakítására, ahol a tokprofil teljes egészében elrejti a szárnyprofilt. Ez a kreatív megoldás széles teret enged a tervezői szabadságnak, lehetővé téve az épülethomlokzatok funkcionalitásának, esztétikájának és ellenálló képességének tökéletes összhangját. Az egyedi elképzelések széles körben megvalósíthatók. A Star panelajtó egyszárnyú kivitelben kapható, de választhatóak kifelé- vagy befelé nyíló modellek is.

A nyílászárók stílusa nagyban meghatározza az otthon belső architektúrájának összképét.

A Star modern bejárati ajtó kiemelkedő szigetelési paraméterekkel rendelkezik, amelyek versenytársaikhoz képest is kiemelkedőek. A rejtett szárnyas ajtóknál a hőátbocsájtási érték 0,73 W/m2K és 1,21 W/m2K között mozog, így kiváló hő- és hangszigetelést nyújtanak.

Az alumínium könnyen kezelhető, de rendkívül tartós anyag, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak. Nem károsítja a csapadék vagy a hőmérséklet ingadozása, és nem jelent fenyegetést a korrodáció sem. Hosszú éveken át képes ellenállni a mechanikai hatásoknak a megfelelő karbantartás mellett. Ezért a rejtett szárnyas alumínium ajtó gyakorlatilag minden épülettípushoz kiválóan illeszkedik.

Image 2023 08 15 T123738 635 Tovább

Miért jó üvegezett műanyag bejárati ajtót vásárolni?

Az üvegezett műanyag bejárati ajtó kiváló választás otthonunk számára számos okból. Az előszobát, ahol gyakran hiányzik a természetes fény, egy üveges bejárati ajtóval könnyedén világosabbá és kellemesebbé tehetjük. Az ajtó nemcsak beengedi a fényt, hanem esztétikus megjelenése révén szebbé is teszi a külső-, és belső teret egyaránt.

Ezek az ajtók teljes mértékben biztonságosak is, hiszen erősített üvegezésük megakadályozza a betörési kísérleteket. Továbbá, a korszerű üvegezési technológiák és anyagok révén kiváló hő- és hangszigetelést biztosítanak, amely energiahatékonyságot és nyugodt környezetet eredményez. Az üvegezett ajtók tartósak és könnyen karbantarthatók, így hosszú távon is kiváló választást jelentenek.

Image 2023 08 15 T123738 635 Rectangle Copy 3 5

Válassza a Realtherm Kft. által gyártott műanyag profilrendszerű üvegezett bejárati ajtókat, és élvezze az otthona világosabb és elegánsabb atmoszféráját!

Hasonló cikkek

Blog 1627983163

A 3 rétegű üveg ablak mikor a legjobb választás?

2023.10.12

tovább
3 23

Kültéri bejárati ajtó

2023.02.21

A kültéri bejárati ajtók a választóvonalat jelentik az otthon nyújtotta biztonságos légtér és a külvilág között, mely lehet akár egyből az utca, vagy udvarhelyiség, esetleg lé...

tovább
Blog 1669709285

Ablakcsere télen? Fűtésszámla csökkentés szinte azonnal!

2023.10.12

tovább
Facebook Instagram Google map Email Phone

Realtherm k.f.t. kérelmezi az Ön beleegyezését az alábbiakban részletezett célokra:

Az Ön és eszközének személyes adatai (ún. süti adatok - például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat) kezelünk az alábbiakban részletezett célokra. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink ilyen célú adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva elutasíthatja a hozzájárulást, vagy a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.

Technikai sütik

Ezek a sütik biztosítják a weboldal működését. Anonymizált információkat tartalmaznak.

Analitikai sütik

Szolgáltatásaink javítására szolgál. Google Analytics anonym információkat gyűjt az Ön által látogatott oldalakon